De Nederlandse Carrieredagen 2017

De plaats in het najaar voor studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland om topwerkgevers te ontmoeten!De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen: Dé plaats in het najaar voor studenten, starters en (young) professionals uit heel Nederland om topwerkgevers te ontmoeten!

 

Match & Meet

Met de Match & Meet tool word jij voor de beurs al gekoppeld aan de werkgevers die op zoek zijn naar jou. Zo vind jij nu wel heel gemakkelijk jouw nieuwe baan!

Hoe werkt het?

 

Schrijf je in voor De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid of Vrouw & Carrière en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer.Vervolgens ontvang je een speciaal entreeticket waarmee je de match aan kan tonen op de beurs. Ga je dan maar vast voorbereiden, want dat eerste gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever is binnen!

 

De Nederlandse Carrièredagen 2016

De carrièrebeurs vond plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2016 in de Jaarbeurs Utrecht

 

Branchegerelateerde Carrièredagen

De Branchegerelateerde Carrièredagen 2016 worden parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd. 

Topwerkgevers

Deze carrièrebeurs is de ultieme kans om laagdrempelig kennis te maken met een groot aantal topwerkgevers. Onder andere onderstaande organisaties waren aanwezig bij De Nederlandse Carrièredagen 2016 met een stand en/of (workshop)spreker:

Capgemini KPN Consulting
CGI Ministerie van Defensie
Rijksoverheid Nederlandse Spoorwegen
Shell Unilever
Sogeti Fugro

Workshops

Tijdens De Nederlandse Carrièredagen kunnen bezoekers gratis deelnemen aan een carrièregerichte workshops.

In de De Branchegerelateerde Carrièredagen, die parallel aan de Carrièredagen worden georganiseerd, zijn diverse vakinhoudelijke workshops kosteloos te volgen.

BEKIJK ALLE WORKSHOPS

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens De Nederlandse Carrièredagen kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl ontwikkelt een online C.V. Creator, waarmee we werkzoekenden ondersteunen bij het maken van een mooi én beter CV, in beeld en tekst. Een goede cv is stap 1 om uitgenodigd te worden op gesprek. We zetten mooie voorbeelden klaar en geven schrijftips op de plek waar jij ze nodig hebt!

De Creator is naar verwachting online in februari. Daarnaast geven we advies op het gebied van tekst en design, ontwerpen we maatwerk-cv’s en organiseren we fotoshoots.

Opening

De Nederlandse Carrièredagen werden in 2016 geopend door Halbe Zijlstra, Fractievoorzitter van de VVD. Verzamel om stipt 10.00 voor het hoofdpodium voor de officiële opening en sluit daarna aan bij de workshop “Carrièretips van Halbe Zijlstra” voor zijn beste carrièretips.

Optredens

Na een dag vol gesprekken voeren en workshops volgen, kunnen bezoekers beide dagen op het hoofdpodium genieten van spetterende optredens!

Vrijdag 25 november 2016

16.30 uur - Hoofdpodium

Lange Frans

Zaterdag 26 november

16.30 uur - Hoofdpodium

Sharon Doorson

 

Bron: https://www.carrierebeurs.nl/de-nederlandse-carrieredagen

Contributor

Joao Schim

    Senior Consultant

nl.linkedin.com/in/joaoschim

+31 653899169

Contact

Meer over


Werk & Inkomen


Programma

Bijzonderheden